Malouda yeni sezona odaklandı

Trabzonspor'da yeni teknik direktör Vahid Halilhodzic'in elişiyle bir şans daha yakalayan Malouda bu şansı iyi kullanmak istiyor.Bordo mavili ekipte geçen sezon beklentilerin altında kalan Malouda gelecek sezon daha iyi bir performans göstermeye odaklandı

Malouda yeni sezona odaklandı

Trabzonspor'da yeni teknik direktör Vahid Halilhodzic'in elişiyle bir şans daha yakalayan Malouda bu şansı iyi kullanmak istiyor.

Bordo mavili ekipte geçen sezon beklentilerin altında kalan Malouda gelecek sezon daha iyi bir performans göstermeye odaklandığını söyledi.haber61

Kurduğu One Love isimli vakıfla ülkesindeki gençlere yardım eden ve bu yaz onlarla daha çok ilgilenen tecrübeli yıldız " Ülkemdeki gençlere yönelik yaptığım yatırım ve ilginin ardından artık sıra bana geldi. Önümüzdeki sezona odaklanma zamanı geldi." dedi. Malouda vakfında kendisine destek olanlara da teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor