Madalyalar sahiplerini buldu!

Erzurum'da düzenlenen 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları kapsamında yapılan kayakla atlama, serbest sitil kayak, kayaklı koşu ve kuzey kombine yarışlarında dereceye giren sporculara, törenle madalyaları verildi. Cumhuriyet Caddesi'ndeki tarihi Çifte Min

Madalyalar sahiplerini buldu!

Erzurum'da düzenlenen 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları kapsamında yapılan kayakla atlama, serbest sitil kayak, kayaklı koşu ve kuzey kombine yarışlarında dereceye giren sporculara, törenle madalyaları verildi.

 

Cumhuriyet Caddesi'ndeki tarihi Çifte Minareli Medrese önünde düzenlenen madalya törenine, Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu (FISU) Başkanı George Killian, Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Kemal Tamer, Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kocatepe, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

 

Soğuk havaya rağmen vatandaşların büyük ilgi gösterdiği tören, halk oyunları gösterileriyle başladı.

Törende, daha sonra bayanlar 5 kilometre kayaklı koşu, erkekler 10 kilometre kayaklı koşu, serbest sitil kayak ve kuzey kombine yarışlarında dereceye girenlere, madalya ve 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları maskotu verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor