Maçta bıçaklı kavga: 2 yaralı

Alınan bilgiye göre, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tokatspor ile Adanademirspor arasındaki maçı izlemek üzere Adana'dan kente gelen bir grup Adanademirspor taraftarı ile Tokatspor taraftarı arasında kent merkezi Niksar Yolu Kavşağı'nda kavga

Maçta bıçaklı kavga: 2 yaralı

Alınan bilgiye göre, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tokatspor ile Adanademirspor arasındaki maçı izlemek üzere Adana'dan kente gelen bir grup Adanademirspor taraftarı ile Tokatspor taraftarı arasında kent merkezi Niksar Yolu Kavşağı'nda kavga çıktı.

Kavgada Tokatspor taraftarları Selim Yıldırım (19) ve Samet Çağlar (35) bıçakla yaralandı. Yaralılar, ambulansla Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayı gerçekleştirdikleri öne sürülen taraftarların polis ekiplerince gözaltına alındığı bildirildi.

Adanademirspor Kulübü İkinci Başkanı Ekrem Kandemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olaydan üzüntü duyduklarını belirterek, "Maçlardan 1 yıl süreyle men cezası bulunan 2 kişi Tokat'a gelmiş ve bu olaya karışmışlar. Bu olayı nefretle kınıyoruz. Futbol üç neticeli bir oyundur. Tokat'ta gördüğümüz misafirperverlikten dolayı Tokatlılara teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor