‘Kupa aldılar cezaları artsın’

Savcı Mehmet Berk, 401 sayfalık iddianamenin son bölümünde şüphelilerle ilgili olarak alt sınırdan uzaklaşarak karar verilmesini istedi.Savcı Mehmet Berk, 22 Mayıs’taki Sivas maçından sonra F.Bahçe’nin şampiyon, 11 Mayıs 2011’deki İstanbul BŞB finali sonr

‘Kupa aldılar cezaları artsın’

Savcı Mehmet Berk, 401 sayfalık iddianamenin son bölümünde şüphelilerle ilgili olarak alt sınırdan uzaklaşarak karar verilmesini istedi.

Savcı Mehmet Berk, 22 Mayıs’taki Sivas maçından sonra F.Bahçe’nin şampiyon, 11 Mayıs 2011’deki İstanbul BŞB finali sonrası da Beşiktaş’ın Türkiye Kupası’nı kazandığı belirtti.

Berk, söz konusu maçlarda yapıldığı ileri sürülen şike sonucunda diğer kulüpler aleyhine oluşan zararı, bu kulüplerin Avrupa kupalarına direkt katılmaya hak kazanmalarını ve maçlar sonunda yüklü miktarda gelir elde etmelerini dikkate alarak, iki maçtaki şike eylemleriyle ilgili olarak verilecek cezaya alt sınırdan uzaklaşılarak karar verilmesini talep etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor