Konya Gençlere tek attı

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Torku Konyaspor, evinde Gençlerbirliği ile karşılaştı. Konya Torku Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0'lık skorla kazanadı.Ligin orta sıralarında yer alan iki takımın kapışmasında, Konyaspor rakibi

Konya Gençlere tek attı

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Torku Konyaspor, evinde Gençlerbirliği ile karşılaştı. Konya Torku Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0'lık skorla kazanadı.

Ligin orta sıralarında yer alan iki takımın kapışmasında, Konyaspor rakibine oranla galibiyeti daha çok isteyen ekip olarak göze çarptı. Yeşil-beyazlı ekip, aradığı golü 81. dakikada Torje ile buldu ve maçtan da 1-0 ile galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından 2 maçlık aranın sonrasında kazanan Konyaspor puanını 41 yaptı ve ligde 8. sıraya yerleşti. Gençlerbirliği ise 40 puanla 9. sıraya geriledi.

Süper Lig'in 32. haftasında Konyaspor deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacakken, Gençlerbirliği ise deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor