Kocaman Yıldırım'ı çıldırttı

Yıldırım’ın maç öncesi takım kadrosunu gördükten sonra yönetici arkadaşlarına, “Bu nasıl tercih anlayamadım. Stoch böyle bir maçta görev almaz mı?” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Oyuncuların karşılaşma öncesi saha içinde toplanarak taktik konuşması yap

Kocaman Yıldırım'ı çıldırttı

Yıldırım’ın maç öncesi takım kadrosunu gördükten sonra yönetici arkadaşlarına, “Bu nasıl tercih anlayamadım. Stoch böyle bir maçta görev almaz mı?” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Oyuncuların karşılaşma öncesi saha içinde toplanarak taktik konuşması yaptığı bir sırada Cristian’ın ciddiyetsizliğinden de yakınan Yıldırım’ın, “Bu ne laubalilik. Herkes konsantre olmuş, o neler yapıyor” dediği bildirildi.

Bu arada Aziz Yıldırım’ın, İstanbul’dan takım uçağıyla kalabalık bir grubun gelmesine de tepki gösterdiği ve “Özel uçak diye herkes burada. Bundan böyle deplasmanlara gideceklerin listesini ben yapacağım” çıkışını yaptığı kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler