Kocaelispor kayyuma devredildi

Kasım ayında yapılan olağanüstü genel kurulda, Muammer Çelik başkanlığındaki yönetimin daha önceden görevden çekilmesi ve yeni talipli çıkmayınca yönetimsiz kalan Kocaelispor sonunda kayyuma devredildi.Bir süredir Kocaeli Valisi Ercan Topaca'nın ilgisiyle

Kocaelispor kayyuma devredildi

Kasım ayında yapılan olağanüstü genel kurulda, Muammer Çelik başkanlığındaki yönetimin daha önceden görevden çekilmesi ve yeni talipli çıkmayınca yönetimsiz kalan Kocaelispor sonunda kayyuma devredildi.

Bir süredir Kocaeli Valisi Ercan Topaca'nın ilgisiyle idari çalışmaları yürütülen Kocaelispor bugün resmen kayyum heyetine devredilirken, uzun bir aradan sonra da ilk kez futbolculara ve kulüp çalışanlarına İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan tarafından 1000'er TL prim dağıtıldı.Belirsizlik nedeniyle geçtiğimiz hafta kampı terkeden, ancak Vali Ercan Topaca'nın devreye girmesi sonucu geri dönen futbolcular bugün kamp için Antalya'ya hareketten önce kulüp binasında toplandı. Futbolculara bundan böyle kulübün tüm çalışmalarını yürütecek Valilikçe atanan kayyum heyeti tanıtıldı. Başkanlığını Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Rafet Kırgız'ın üstlendiği kuyyum heyeti Kemal Yazıcı ve Orhan Sarısüleyman'dan oluşuyor.

Kocaelispor kafilesi Antalya'ya hareket etmeden önce yapılan bu toplantıda hazır bulunan ve Kocaelispor'un kentin önemli bir markası olduğunu belirten İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, "Kamp öncesi Kocalisporlu futbolcuları ve tesis çalışanlarını ziyaret etmek ve sembolik de olsa destek olmak amacıyla klübe geldik. Bu kent Kocaelispor sayesinde çok güzel başarıları yaşadı. Başarıları beraber paylaştığımız gibi üzüntüleri de beraber paylaşmalıyız. Bizler de elimizden gelen desteği vermek amacıyla bugün futbolcu ve tesis çalışanlarına biner Tl para desteğinde bulunduk." dedi.

Kocaelispor kafilesi 10 gün boyunca Antalya Belek'te bulunan Lyki World Otel'de kampa gireceği açıklandı. Bugün Antalya'ya yola çıkan kafilenin başkanlığını Teknik Direktör Soner Alp ile takım kaptanı Serdar Topraktepe'nin yapacağı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor