Kılıçdaroğlu" 4 cocuğu onla beraber hırsızlık.."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, “Bu saatten sonra, gelip elimi öpse bile onunla aynı masada oturamam” diye seslendi.Kılıçdaroğlu, bir grup gazeteciyle seçim otobüsünde yaptığı sohbet etti. Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın mi

Kılıçdaroğlu" 4 cocuğu onla beraber hırsızlık.."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, “Bu saatten sonra, gelip elimi öpse bile onunla aynı masada oturamam” diye seslendi.

Kılıçdaroğlu, bir grup gazeteciyle seçim otobüsünde yaptığı sohbet etti. Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın mitinglerde Adnan Menderes’i gündeme getirmesiyle ilgili “Menderes’in adını ağzına alamaz, Menderes hırsızlık yapmadı. Çocuklarının, torunlarının hiçbirisinin konumu Bilaloğlanın konumuyla kıyaslanamaz. Menderes ailesine hakarettir” dedi. Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

“Hırsız beni muhatap almak istiyor ben de hırsızı muhatap almak istemiyorum. Daha önce onun istediği kanalda, onun istediği gazetecilerle tartışmak istediğimi defalarca söylemiştim. Ama bu saatten sonra, gelip elimi öpse bile, yalvarsa bile onunla aynı masada oturamam. Bayramlarda devletin belirleyeceği yerde duracağım, tabii o ayrı bir şey. Ama elini asla sıkmayacağım, bir hırsızın eli sıkılmaz.”

Erdoğan’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında “Onun çocuğu yok” demesiyle ilgili Kılıçdaroğlu, “Bir kişinin çocuğu olur ya da olmaz, sana ne. Dört çocuk yetiştirdin, dördü de seninle beraber hırsızlık yapıyor. Hırsız çocuğun olacağına, hiç çocuğun olmasa daha iyi” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor