Kılıç ''Futbol ayrı dostluk ayrı''

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak olan Değirmenderespor'da başkan Serkan Kılıç, bu maça kazanmak için çıkacaklarını söyledi.Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Değirmenderespor olarak çok iyi futbol oynad

Kılıç ''Futbol ayrı dostluk ayrı''

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak olan Değirmenderespor'da başkan Serkan Kılıç, bu maça kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Değirmenderespor olarak çok iyi futbol oynadıklarını belirterek, “Takımıma kesinlikle güveniyorum. Bu futbolcu kadrosu bizi 2. Lige çıkartı. Sadece tek sorunumuz istediğimiz futbolu sahaya yansıtamıyoruz” dedi.

Bu yıl 2. Lig'e yeni çıktıklarını anımsatan Kılıç, “Bu yılı 2 Ligi tanıma adına geçireceğiz. Asıl hedefimiz 2. Lig'de gelecek sezon için olacak. Önümüzdeki yıl daha iddialı bir şekilde hazırlanacağız” diye konuştu.

Yozgat deplasmanına kazanmak için gideceklerini de vurgulayan Kılıç, şöyle konuştu:
Değirmenderespor'un kaybedecek bir şeyi yok. Biz her maça nasıl çıkıyorsak, Yozgat maçına da kazanmak için çıkacağız. Takımıma son derece güveniyorum. İnşallah Yozgat deplasmanından 3 puan alarak döneriz”
Öte yandan Trabzon takımlarıyla hiçbir sorunu olmadığını kaydeden Kılıç, “Sonuç itibariyle her takım sahaya kazanmak için çıkıyor. Herkesin bir hedefi var. Futbolda dostluk ayrı. Trabzon takımları ancak ve ancak birbirlerine manevi destek verebilir. Değirmenderespor'a karşı kardeş takım gözüyle bakılıyor. Bu sevgiye karşı negatif yaklaşım içinde bulunamayız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler