Kayseri Teknik Adam sorununu çözdü

Beşiktaş ile oynanan Süper Lig maçı sonrasında canlı yayında istifa ettiğini açıklayan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki'nin Kayseri'den ayrılıp ayrılmayacağı belli oldu."Yokum" demiştiBeşiktaş'a 3-0 yenildikleri maç sonrasında "Benim karakte

Kayseri Teknik Adam sorununu çözdü

Beşiktaş ile oynanan Süper Lig maçı sonrasında canlı yayında istifa ettiğini açıklayan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki'nin Kayseri'den ayrılıp ayrılmayacağı belli oldu.

"Yokum" demişti

Beşiktaş'a 3-0 yenildikleri maç sonrasında "Benim karakterim bunu gerektirir. İstifa ediyorum ve geri almam" diyen Teknik Direktör Robert Prosinecki, gerek yöneticilerin gerekse futbolcuların "bırakma" ısrarlarına karşılık "yokum" demişti. Günlerdir Prosinecki'nin gidip gitmeyeceği yönünde adeta papatya falına bakan Kayserispor camiası, sorunun yanıtını buldu.

"Varım" diyor.

Kayserispor Tesisleri'nde yöneticiler ile birkez daha biraraya gelen Hırvat Teknik Direktör, kararından geri adım attı. Yöneticilerin ve futbolcuların ısrarı neticesinde istifasını geri alan Prosinecki, saat 16.00'da gerçekleştirilecek antrenmana da katılacak. Prosinecki'nin istifasını geri almasında yöneticilerin "Devre arasında gereken takviyeleri yapacağız. İstediğin oyuncuları alacağız" şeklinde söz verdiği ve bunun üzerine Hırvat teknik adamın kararını askıya aldığı öğrenildi.

Resmi site de açıkladı

Kayserispor'da Prosinecki'nin göreve devam etme kararı almasının ardından moraller yükseldi. Kayserispor resmi internet sitesi de Prosinecki'nin göreve devam edeceği haberini duyurdu. Açıklamada, "Sizlerin de yakından bildiği gibi Kayserispor Kulübü; olumsuz sonuçları hocasının sırtına yüklemeyi her zaman reddetmiştir. Şu an itibariyle aldığımız sonuçlar, tabi ki sevenlerimizi çok üzmüş; futbol kamuoyunu da şaşırtmıştır. Ancak; olumsuz sonuçların nedenleri bizler gibi, sizlerin de malumudur.

Kulübümüzün güçlü yapısı; kendisine lazım olan, taraftarlarını mutlu edecek sonuçları almak için fazlasıyla yeterlidir. Bütün bunları göz önüne alarak şehrimizdeki tüm futbol ailesi, Başkanımız, Yönetim Kurulumuz, Futbolcularımız hocamızın ayrılmasını kabul etmemiştir. Kendisiyle yaptığımız görüşme neticesinde, hocamız Robert Prosinecki'nin görevine devam edeceğini büyük bir memnuniyetle kamuoyuna bildiririz. Kulübümüz, kendisini seven camiası ve taraftarlarının desteğiyle arzu edilen yere mutlaka gelecektir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor