Kardeş takımdan destek

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 2. tur ön eleme maçındaki rakibi kardeş takım Dregheda  United ile aynı ligde oynayan Derry City FC oldu. ilk maçı 18 temmuzda Hüseyin Avni Aker stadında oynayacak olan Trabzonspor 25 Temmuz'da Brandywell Stadı'nda oynanaca

Kardeş takımdan destek
Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 2. tur ön eleme maçındaki rakibi kardeş takım Dregheda  United ile aynı ligde oynayan Derry City FC oldu.
 
ilk maçı 18 temmuzda Hüseyin Avni Aker stadında oynayacak olan Trabzonspor 25 Temmuz'da Brandywell Stadı'nda oynanacak olan ikinci maç için kardeş takım Drogheda United ve taraftarından destek bekliyor.
 
Ayrıca geçen sozondaki arada kardeş takım Drogheda ile hazırlık maçı oynamak için İrlanda'ya giden Trabzonspor'u, İrlanda Futbol Federasyonu, resmi internet sitesinde yaptığı haberde 2010-2011 sezonunun Süper Lig şampiyonu olduğunu duyurmuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor