Kardeş Kulüp Ş.Urfa Belgeseli

 Trabzonspor’a gönül vermiş ve "Temiz Futbol güzel oyun" sloganıyla yola çıkmış gruplardan Joganita ile Tvbordomavi kardeş takım Şanlıurfaspor hakkında mini bir belgesel çekimi yaptı. Joganita ve Tvbordomavi ortak projesiyle gerçekleştirilen “Kardeş Takım

Kardeş Kulüp Ş.Urfa Belgeseli

 

Trabzonspor’a gönül vermiş ve "Temiz Futbol güzel oyun" sloganıyla yola çıkmış gruplardan Joganita ile Tvbordomavi kardeş takım Şanlıurfaspor hakkında mini bir belgesel çekimi yaptı.

 

Joganita ve Tvbordomavi ortak projesiyle gerçekleştirilen “Kardeş Takım Şanlı Urfaspor” belgeseli bu akşam Trabzon Sanat Evinde izleyenlerin beğenisine sunuldu.  Geçtiğimiz sezon büyük bir başarı göstererek adını 1461 Trabzon gibi Bank Asya Ligine yazdıran Şanlıurfaspor ile kardeşlik pekiştirildi. Joganita ve Tvbordomavi gruplarının yöneticilerinin birlikte organize ettiği proje bu akşam saatlerinde Sanat Evinde Trabzonspor taraftarlarına sunuldu. Yaklaşık 30 dakika süren mini belgeselde Şanlıurfaspor’un geçtiğimiz sezon kazandığı başarıdan sunumlar yapıldı. Kulüp Başkanı ve yöneticilerinin görüşleri alındı ve Trabzonspor adına dostluk mesajları yayımlandı. Joganita ve Tvbordomavi yöneticilerinin bir araya gelerek büyük bir emek harcadığı bu proje izleyenler tarafından beğeniyle alkışlandı.  


kkk.jpg
450.20120712210757.jpg

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler