Kara: yürüyüşe katılacaktık ama..."

Bugün oynanan Trabzonspor hentbol takımının maçına Trabzonspor yönetimi ve futbolcularda katıldı.Trabzonspor amatör branşlar sorumlusu Engin Kara, hentbol takımına moral vermek için burada bulunduklarını dile getirdi.Haber61.net'e konuşan Engin Kara Başka

Kara: yürüyüşe katılacaktık ama..."

Bugün oynanan Trabzonspor hentbol takımının maçına Trabzonspor yönetimi ve futbolcularda katıldı.

Trabzonspor amatör branşlar sorumlusu Engin Kara, hentbol takımına moral vermek için burada bulunduklarını dile getirdi.

Haber61.net'e konuşan Engin Kara Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na PFDK tarafından verilen ceza ile ilgili sorulan soru üzerine Başkan Hacıosmanoğlu'nun cezayı haksız yere aldığını belirterek “Başkanımız İbrahim Hacısomanoğlu haksız yere ceza aldı. Yapmış olduğu açıklamada da cezaya itiraz söz konusu değil cezayı başımızın üstüne alacağız. Bu konuda gerekli açıklama yapıldı. İtiraz edilmemesinin sebebi de diğer cezaların bir an önce verilmesi içindir. Hacısomanoğlu bu konuda gerekli açıklamayı en iyi şekilde yaptı. Gerekli yerlere de ulaştığını düşünüyoruz. Bize göre bu karar zaten yanlı bir karar. PFDK kendini bir kez daha belli etti burada” dedi.

AKYAZI 2 SENE SONRA BİTECEK

Ayrıca Trabzonspor’un Stad ve Amatör Branşlar Sorumlusu Engin Kara Akyazı projesi hakkında şunları söyledi:

“Allah nasip ederse Akyazı Stadı 2 yıl içinde bitecek. Ve maçlarımızı orada oynayacağız. 24 saat aralıksız çalışmalar sürüyor. İnşallah bir aksilik çıkmazsa 2 sene sonra oradayız.”

TRABZONSPOR ŞUAN İYİ GİDİYOR

Takımın durumunun iyi olduğunu ifade eden Engin Kara, “Takımımız şuan gayet iyi gidiyor. Takım kenetlendi bir aile olduk artık. Dört dörtlük bir takımız. Zamanla her şey iyice oturacaktır. Takımdan gönderilecek oyuncular var bunlar hocamızın takdiridir. Bizler bu konuda herhangi bir açıklama yapamayız. Transfer döneminde hocamızın bize sunacağı raporlar doğrultusunda eksik mevkilere takviyeler yapılacaktır'' dedi.

YÜRÜYÜŞE TAM DESTEK

Yarın taraftarın İstinye’deki TFF binasına yapacak olduğu yürüyüş hakkında Engin Kara şu açıklamayı yaptı:

''Yarın yapılacak yürüyüş Trabzonspor'un haklı mücadelesini bir kez daha gerekli yerlere hatırlatmak adına önemli bir organizasyon. Biz de Trabzonspor yönetimi olarak  taraftarımıza zaten gerekli desteği vereceğiz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor