Kanka ile hamsi birarada...

Erzurum'da 27 Ocak – 6 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek 25'inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın meşalesi Trabzon'a geldi. Düzenlenen etkinlikte buluşan Üniversite Kış Oyunları'nın maskotu çift başlı kartal 'Kanka' ile 2011 yılı Temmuz ayında Tra

Kanka ile hamsi  birarada...

Erzurum'da 27 Ocak – 6 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek 25'inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın meşalesi Trabzon'a geldi.

 

Düzenlenen etkinlikte buluşan Üniversite Kış Oyunları'nın maskotu çift başlı kartal 'Kanka' ile 2011 yılı Temmuz ayında Trabzon'da düzenlenecek Avrupa Olimpik Gençlik Oyunları'nın maskotu 'hamsi' birlikte dans etti, izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

 

Trabzon Valiliği önünde başlayıp Atatürk Alanı'nda sona eren meşale yürüyüşünün ardından düzenlenen etkinliğe il protokolü ve öğrenciler katıldı. Tören öncesinde dün gece Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 tekvandocu için saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra Üniversite Kış Oyunları yetkilileri tarafından kent protokolüne teşekkür plaketleri verildi.

Etkinliğin en eğlenceli anları ise Erzurum Üniversite Kış Oyunları'nın maskotu çift başlı kartal 'Kanka' ile Trabzon'da düzenlenecek Avrupa Olimpik Gençlik Oyunları'nın maskotu Hamsi'nin buluşması oldu. Birbirine sarılan Kanka ile Hamsi, dans etti, meşaleyle birlikte poz verdi. Öğrenciler de Kanka ve Hamsi'ye büyük ilgi gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler