Kafkas yetkilileri göreve çağırdı

Trabzonspor Basın Sözcü Zeyyat Kafkas, Kasımpaşa müsabakası sonrası Bayrampaşa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çevik kuvvet polisleri tarafından dövülen taraftarlarla ilgili olarak yetkilileri göreve çağırdı.Karşılaşmanın bitimiyle birlikte stadyumu terk eden

Kafkas yetkilileri göreve çağırdı

Trabzonspor Basın Sözcü Zeyyat Kafkas, Kasımpaşa müsabakası sonrası Bayrampaşa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çevik kuvvet polisleri tarafından dövülen taraftarlarla ilgili olarak yetkilileri göreve çağırdı.

Karşılaşmanın bitimiyle birlikte stadyumu terk eden ve kendi aralarında sohbet ederek birlikte evlerini yolunu tutan aynı aileye mensup 3 Trabzonspor taraftarının polislerce darp edilmesinin kabul edilebilir bir durum olmadığını kaydeden Kafkas, ''Olaya muhatap olan taraftarlarımızdan Balıkesir Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencisi Hakan Avcı'nın burnunun 3 yerinden kırılması, amcası Adem Avcı'nın kolunun çıkması, kuzeni Atılgan Avcı'nın da kısa süreli travma geçirmesi yaşananların boyutunu apaçık gözler önüne sermektedir. Herhangi bir olay yokken bu gelişemeye sebebiyet verenler mutlaka belirlenmeli ve gereken cezayı almalıdırlar. Trabzonspor Kulübü olarak yetkilileri göreve çağırıyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor