Jaja izin günlerinde çalışacak mı?

İstanbul BŞB maçından sonra ülkesine gidip uzun süre kendisinden haber alınamayan Jaja'nın tatilde ideal formunun gerisine düştüğü ortaya çıktı.Antalya'ya hayli moralsiz gelen ve kendisine gösterilen soğuk tavır nedeniyle ağzını bıçak açmayan Jaja'nın bu

Jaja izin günlerinde çalışacak mı?

İstanbul BŞB maçından sonra ülkesine gidip uzun süre kendisinden haber alınamayan Jaja'nın tatilde ideal formunun gerisine düştüğü ortaya çıktı.

Antalya'ya hayli moralsiz gelen ve kendisine gösterilen soğuk tavır nedeniyle ağzını bıçak açmayan Jaja'nın bu durumu teknik heyeti sıkıntıya sokuyor.

Verilecek cezadan sonra oyuncusunu kazanma yoluna gideceği öğrenilen Şenol Güneş, özellikle ligin ilk haftaları için Jaja'ya alternatif bulması gerekecek gibi görünüyor. Tecrübeli teknik adamın diğer oyunculara vereceği izin günlerinde Güney Amerikalıların ise çalışmasını isteyeceği gelen haberler arasında.
Alanzinho ve Colman'ın pozitif tavrına karşılık Jaja'nın buna nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor