İyi futbol oynayarak kazanmak istiyoruz

Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin: ''İlk devreyi 3 puan alarak kapatmak istiyoruz''Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta, 23 Aralık Pazar günü sahasında Keçiörengücü ile karşılaşacak Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, ligin ilk yarısını 3 puan

İyi futbol oynayarak kazanmak istiyoruz

Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin: ''İlk devreyi 3 puan alarak kapatmak istiyoruz''

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta, 23 Aralık Pazar günü sahasında Keçiörengücü ile karşılaşacak Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, ligin ilk yarısını 3 puan alarak kapatmak istediklerini söyledi. 
     
Şahin, zirve mücadelesi yapan Keçiörengücü ile karşılaşacaklarını belirterek, ''İlk yarının son haftasında Keçiörengücü ile karşılaşacak olmamız bizi korkutmuyor. Zor maç olacağını düşünüyoruz ancak ligdeki konumumuz itibariyle mutlaka kazanmamız gereken bir maç. İlk devreyi 3 puan alarak kapatmak istiyoruz'' dedi. 
     
Genel olarak bakıldığında futbol olarak rakiplerine göre daha üstün ya da eşit seviyede mücadele ettiklerini savunan Şahin, ''Ortaya koyduğumuz oyunu skorla süsleyemiyoruz.
 
Bu nedenle ilk yarıda beklediğimiz puanları elde edemedik. Keçiörengücü, bu ligin güçlü takımlarından biri. Taraftarlarımız önünde iyi futbol oynayarak kazanmak istiyoruz'' diye konuştu. 
     
Takıma mutlaka takviye yapacaklarını kaydeden Şahin, teknik direktör Ahmet Özen'in verecek olduğu rapor doğrultusunda, 3 Ocak'ta başlayacak kamp çalışmalarına kadar yeni transferleri yetiştirmek istediklerini sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor