İşte Akyazı’ya talip olan 3 firma!

Trabzonspor için oldukça büyük bir önem taşıyan Akyazı Projesi’nde stada sponsor olması için 3 dev firmayla görüşmeler yapılıyor.Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre ;Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bizzat görüştüğü firmaların V

İşte Akyazı’ya talip olan 3 firma!

Trabzonspor için oldukça büyük bir önem taşıyan Akyazı Projesi’nde stada sponsor olması için 3 dev firmayla görüşmeler yapılıyor.

Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre ;Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bizzat görüştüğü firmaların Vodafone, Avea ve Samsung olduğu öğrenildi. 3 dev firmanın sponsorluk için 100 Milyon Euro gib büyük rakamlar teklif ettiği bildirildi.

Akyazı Stadı için yapılacak ihale ise gelecek hafta içerisinde gerçekleştirilecek. Trabzonspor buradan gelecek olan gelirle kulübün borçlarını kapatarak büyük bir yükten kurtulmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor