İş adamları Sadri Şener'e destek verdi

Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener hakkında "güveni kötüye kullanma" ve "özel belgede sahtecilik" suçlarından iddianame hazırlanmasının yankıları sürüyor. Eski Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü ve Doğu Karadeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu

İş adamları Sadri Şener'e destek verdi
Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener hakkında "güveni kötüye kullanma" ve "özel belgede sahtecilik" suçlarından iddianame hazırlanmasının yankıları sürüyor. Eski Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü ve Doğu Karadeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (DOKASİFED) Başkanı Zeyyat Kafkas, yaşanan gelişmeleri üzülerek takip ettiğini, kentin en önemli gurur kaynağı, pırlantası Trabzonspor'un itibarsızlaştırıldığını savunarak, "Trabzonspor Kulübüne başkanlık yapan ve yapmakta olan şahsiyetler, Trabzonspor delegelerinin seçtiği özel kişilerdir. Bu sebeple özellikle icrada olan kişiler, kulübü mahkeme kapılarına taşımak yerine kendi içerisinde gereken incelemeleri yaparak çözüme kavuşturmalıdır" dedi.
 
"Kurum meselelerini kişisel boyutlara taşıyarak aslında kulübümüzün başkanlık gibi önemli bir makamına zarar verilmektedir" diyen Kafkas, şu ifadelerini kullandı: "Sadri bey, bu kulübe yıllarca hizmet etmiş bir başkandır. Gerek yönetim tarzı gerekse transfer politikası gibi bir çok yönünü eleştirebilirim, karşı olabilirim, beğenmeyebilirim de ama şu anda şahsına yapılan suçlamaları asla tasvip etmiyorum ve yakıştırmıyorum. Üç  dönem başkanlık yapan bir insanı mahkemeye verip hakkında iddianame hazırlanmasına sebep vermek sadece Trabzonspor düşmanlarını sevindirecek bir girişim olmuştur. İhmaller ve eksiklikler de olmuş olabilir ama tüm bunları iyi niyetli bir yaklaşımla inceleyip, çözüme kavuşturmak gerekirdi. Sonuna yanaştığımız şike sürecinde kulübümüzün tertemiz kalmasını sağlamış olan Sadri beye yapılan bu girişimi bir vefasızlık olarak görmekteyim. Tıpkı geçmiş dönemlerde Mehmet Ali Yılmaz'a ve Nuri Albayrak'a yapıldığı gibi."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor