İndir de indireyim Alex'i başkanım

Akşam saat 16.00 suları. Takımının art arda yaptığı transferle büyük keyif yaşayan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, otelin lobisinde sohbet ederken belki de hayatında duymadığı, görmediği taraftar “sevgisi” ile karşı karşıya kaldı. Şener’in yanına gelen b

İndir de indireyim Alex'i başkanım

Akşam saat 16.00 suları. Takımının art arda yaptığı transferle büyük keyif yaşayan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, otelin lobisinde sohbet ederken belki de hayatında duymadığı, görmediği taraftar “sevgisi” ile karşı karşıya kaldı. Şener’in yanına gelen bir taraftar önce Şener’i görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti ve sonra ikili arasında şu konuşma geçti:

- Taraftar: “Başkanım ne olur bu sene şampiyon olalım artık. Bu şansı kaçırmayalım.”

- Sadri Şener: “Olacağız merak etme. Herşey yolunda.”

- Taraftar: “Başkanım bana bir görev düşer mi bu konuda?”

- Sadri Şener: “Ne gibi?”

- Taraftar: “Ne gerekiyorsa yapmaya hazırım başkanım. Alex’i indir de indireyim. Başka birkaç futbolcu daha indir de indireyim..”

Gözleri fal taşı gibi açılan ama istifini bozmayan Şener bu espriye gülüp cevabı verdi: “Yok yok sen zahmet etme, indirmeye gerek yok. Biz sahada puanları toplayarak gerekeni yapıyoruz.”

‘Rakiplerimize 6’şar puan lazım’
Antalya'da oynanan hazırlık maçında Almanya’nın bu sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki gururu Schalke’yi 3-0’lık farklı sonuçla deviren Trabzonspor’da keyifler yerinde. Başkan Sadri Şener, takımının Alman temsilcisi karşısında sergilediği futbolun tesadüf olmadığını ve ilk yarıda yakaladıkları yüksek form grafiğini sürdürdüklerini belirterek, “İstim üzerindeyiz. 2. yarıda da bu performansımızı sürdüreceğiz. Schalke Almanya’nın en güçlü takımları arasında başı çekiyor. Onlara karşı nasıl oynadığımız ortada. Kimse heveslenmesin.. Trabzonspor ikinci yarıya kaldığı yerden devam edecek” dedi.

‘LİDERLİĞİ ÇOK SEVDİK’
Şampiyonluk kovalayan rakiplerinin hepsinin Trabzonspor’un puan kaybedeceğine inandığını ve planlarını da buna göre yaptığını hatırlatan Şener sözlerini şöyle tamamladı: “Bizim sürekli çok kötü oynamamız ve puan kaybetmemiz bekleniyor. Bu çok zor. Bizim çocuklar kazanmaya alıştı. Liderliği de sevdik, böyle devam edecekler. Rakiplerimizin bizi yakalayıp geçebilmesi için kazandıkları maçlardan 6’şar puan almaları gerekiyor. Bu da mümkün değil"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor