İki yıldızdan Trabzonspor'a kötü haber!

Trabzonspor'un forvet arayışında gündeme gelen iki isimden bordo mavili kulübe kötü haber geldi.Lyon'da top koşturan  Bafetimbi Gomis ve Tottenham'da forma giyen Adebayor'un menajerleri Trabzonspor cephesini üzecek açıklamalarda bulundu.Gomis'in menajeri

İki yıldızdan Trabzonspor'a kötü haber!

Trabzonspor'un forvet arayışında gündeme gelen iki isimden bordo mavili kulübe kötü haber geldi.

Lyon'da top koşturan  Bafetimbi Gomis ve Tottenham'da forma giyen Adebayor'un menajerleri Trabzonspor cephesini üzecek açıklamalarda bulundu.

Gomis'in menajeri Francesco Di Frisco TMW mikrofonlarına yaptığı açıklamada , ''Dürüst olmak gerekirse Gomis'in İtalya'ya gitme olasılığı yok. Fransa, İngiltere ve Almanya'dan Gomis ile ilgilenen kulüpler var. Ben Gomis'in Haziran ayında serbest kaldıktan sonra İngiltere'ye gideceğini düşünüyorum.'' ifadelerini kullandı.

Fransa'da Lyon forması giyen Bafetimbi Gomis'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

ADEBAYOR CEPHESİ

Trabzonspor'un forvet adayları arasında ismi geçen Emmanuel Adebayor konusunda da bordo mavilileri üzecek gelişmeler yaşandı.

Portekizli menajer Andre Villas-Boas ile yollarını ayıran Tottenham'da gelen yeni İngiliz menajer Tim Sherwood, Togolu golcünün tekrardan takıma kazandırılması için çalışmalar yapıyor.

Andre Villas-Boas döneminde hocasıyla sorunlar yaşayan Adebayor'un İngiliz menajerin gelişinin ardından takımla antremanlara başladığı öğrenildi.

Kulübüyle 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan Togolu golcünün de bu gelişmenin ardından İngiltere'de yoluna devam etme kararı aldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor