İHO Halilhodic zirvesi!

Kardemir Karabükspor maçının ardından takıma verdiği iki günlük izin nedeniyle İstanbul'a giden teknik direktör Vahid Halilhodzic, İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya geldi.Takımdaki son durumu değerlendiren ikili, kulüp içinde yapılması gereken planlamal

İHO Halilhodic zirvesi!

Kardemir Karabükspor maçının ardından takıma verdiği iki günlük izin nedeniyle İstanbul'a giden teknik direktör Vahid Halilhodzic, İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya geldi.

Takımdaki son durumu değerlendiren ikili, kulüp içinde yapılması gereken planlamalarla ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu. Halilnodzic'e, "Sana inanıyor ve güveniyoruz. Alacağın kararlarda yanındayız" diyerek güven veren İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bana sabır gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Bu sabrınızın karşılığını vereceğim. Sizin mutlu edecek sonuçlar alabilmek için elimden gelen tüm çabayı gösteriyorum ve göstermeye devam edeceğim" cevabını aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor