İdris Çimen; G.Hane için burdayız

 Önümüzdeki sezon 3. Ligde mücadele edecek olan Gümüşhanespor'da yeni Başkan İdris Çimen, yeni sezonda daha güçlü bir Gümüşhanespor olacaklarını söyledi.Başkan İdris Çimen, "Kongremizi gerçekleştirdik. Yeni sezona yeni yüzlerle giriş yapacağız. Trasferler

İdris Çimen; G.Hane için burdayız

 

Önümüzdeki sezon 3. Ligde mücadele edecek olan Gümüşhanespor'da yeni Başkan İdris Çimen, yeni sezonda daha güçlü bir Gümüşhanespor olacaklarını söyledi.

Başkan İdris Çimen, "Kongremizi gerçekleştirdik. Yeni sezona yeni yüzlerle giriş yapacağız. Trasferler konusunda ise öncelikle iç trasnferi bitirdikten sonra dışa yöneleceğiz. Küçük bir şehrin büyük bir takımı oalrak Gümüşhane ilimizi her yerde temsil etmekten çekinmiyoruz. Bu konuda taraftarlarımzın ve tüm Gümüşhane halkının bize destek vermesini istiyoruz" diye konuştu. 

 

idriscimen.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor