İdmanocağı hakemlere patladı

İdmanocağı Kadın Futbol Takımı İdari Koordinatörü Hasan Şahinkaya’’ Konak Belediyespor maçı hakemi Emre Tuncer’in peşini bırakmayacağız’’dedi.Kadınlar Birinci Futbol Ligi’nde mücadele veren İdmanocağı İdari Koordinatörü Hasan Şahinkaya, İzmir’de Konak Bel

İdmanocağı hakemlere patladı

İdmanocağı Kadın Futbol Takımı İdari Koordinatörü Hasan Şahinkaya’’ Konak Belediyespor maçı hakemi Emre Tuncer’in peşini bırakmayacağız’’dedi.

Kadınlar Birinci Futbol Ligi’nde mücadele veren İdmanocağı İdari Koordinatörü Hasan Şahinkaya, İzmir’de Konak Belediyespor ile oynanan maçın hakemi Emre Tuncer’e ateş püskürdü.

Şahinkaya’’ İdmanocağı olarak hakemin yönetim tarzına yenildik. İlk yarıda bizim üstünlüğümüz olan maç 0-0 berabere tamamladı. Lideri sahadan sildik. 2. Yarının hemen başında ilginç bir penaltı vererek cezalandırıldık. Ardından Aybüke gibi etkili oyuncumuzu kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Bu hakemin peşini bırakmayacağız. MHK’ ya kadar işi taşıyacağım. Kadın futbol takımımızın göz göre hakkı yenmiştir. Maçı kazanmamız halinde şampiyonluğun en büyük adayı olacaktık. Allah’in izniyle bunun hesabını bu hakemden soracağız’’dedi.

ÇAVDAR’ İKİ YIL ÖNCE AYNISI YAPTILAR’’

İdmanocağı Antrenörü Gürkan Çavdar ise, iki yıl öncede İzmir’de karşılaştıkları Konak Belediyespor karşısında hakemin azizliğine uğratıldıklarının altını çizerek, ‘ Konak Belediyespor karşısında ilk yarıda müthiş bir futbol oynadık. Rakibimizi sahadan adeta sildik. Çok pozisyon bulduk, pozisyon vermedik. Bunu gören ve anlayan maçın hakemi ikinci yarının hemen başında alakası olmayan bir penaltı ile bizi cezalandırdı. Bu yetmemiş gibi sahanın en iyi oyuncularından biri olan Aybüke’ye hiç olmayacak bir pozisyonda kırmız kart gösterdi. Bundan sonra elbette oyundan düştük. Hakkımızı arayacağız’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor