Hüseyin Kıran Haber61'de!

7 Haziran 2015 günü yapılacak olan Genel seçimler öncesinde Milletvekilli aday adayları başvurularını yapmaya devam ediyor.Bu isimlerden biri de Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili aday adayı Hüseyin Kıran. Kıran bugün Haber61.net haber merkez

Hüseyin Kıran Haber61'de!

7 Haziran 2015 günü yapılacak olan Genel seçimler öncesinde Milletvekilli aday adayları başvurularını yapmaya devam ediyor.

Bu isimlerden biri de Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili aday adayı Hüseyin Kıran. Kıran bugün Haber61.net haber merkezimizi ziyaret ederek İmtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu ve Genel Müdür Ergün Hardaloğlu ile bir süre sohbet etti.

15 Mart pazar günü Hamamizade Kültür Merkezi'nde aday adaylığını açıklayacağını belirten olan Hüseyin Kıran vatandaşa hizmet için bu yola çıktıklarını ifade etti.

2-081.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor