Hüseyin Kalpar Samsun'da!

Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleriyle Nuri Asan Tesisleri'nde görüşen Kalpar, daha sonra basın toplantısı düzenledi.Samsun'un çok sevdiği bir yer olduğunu belirten Kalpar,"Burada çok önemli ve güzel günlerim geçti. Burada şampiyonluk yaşayan bir hoc

Hüseyin Kalpar Samsun'da!

Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleriyle Nuri Asan Tesisleri'nde görüşen Kalpar, daha sonra basın toplantısı düzenledi.

Samsun'un çok sevdiği bir yer olduğunu belirten Kalpar,"Burada çok önemli ve güzel günlerim geçti. Burada şampiyonluk yaşayan bir hocayım. Başkanımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Takıma yeniden nasıl faydalı olabiliriz şeklinde düşüncelerimiz var. Şu anda çok büyük bir sıkıntı olmamakla birlikte resmi sözleşmeyi imzalamadığım için çok detaylı konuşmam doğru olmaz. Daha derin şeyler konuşmam için bazı şeylerin çok net şekilde ortaya çıkması lazım. Başkanın, yöneticilerin, taraftarların, Samsun’un ve benim amacım Samsunspor’un iyi olması. Bu hedef doğrultusunda en doğru şeylerin yapılacağına inanıyorum." açıklamalarında bulundu.

Samsunspor’un başarısının kendisinden önemli olduğunu ifade eden Kalpar,"Ben iyi olup Samsunspor iyi olmayacaksa bunu kabul edemem. Benim bulunduğum yerde başarısızlık olmamalı. Buraya ilk geldiğimde ‘Benim olduğum yerde küme düşme konusu konuşulmaz’ demiştim. O sene zorluklarla görevi devralmıştık ve kümede kalmıştık. Benim aleyhime de olsa Samsunspor’un menfaati her şeyden önemlidir." diye konuştu.

Kalpar, Samsunspor’un menfaati ve başarısı için kendisine düşen görev neyse, her zaman her şekilde yapmaya hazır olduğunu kaydetti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor