Hürriyet'in Trabzonspor hayali

Hürriyet, şike davasında suçsuz bulunan ve hiçbir şekilde ceza almayan Trabzonspor yöneticileri hakkında itiraz dilekçesi veren Fenerbahçe'nin haberini yöneticiler ceza almış gibi vererek yeni bir skandala imza attı.Fernerbahçe'nin 16. Ağır ceza mahkemesi

Hürriyet'in Trabzonspor hayali

Hürriyet, şike davasında suçsuz bulunan ve hiçbir şekilde ceza almayan Trabzonspor yöneticileri hakkında itiraz dilekçesi veren Fenerbahçe'nin haberini yöneticiler ceza almış gibi vererek yeni bir skandala imza attı.

Fernerbahçe'nin 16. Ağır ceza mahkemesinin kararını onayan Yargıtay'a verdiği Trabzonspor eski yöneticileri Sadri Şener (Trabzonspor Eski Başkanı), Nevzat Şakar (Trabzonspor Asbaşkanı), Mustafa Sani Şener, Zeki Mazlum (Trabzonspor Kulübü Eski yönetim kurulu üyesi), Mithat Halis hakkındaki itiraz dilekçesi haber yapan Hürriyet, Trabzonspor yöneticilerini "şike davasında cezalandırılan 5 Trabzonspor yöneticisi " diye yazarak skandal bir habere daha imza atmış oldu.

İŞTE O HABER:

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor