Hugo Broos idmana çıkmadı

Belçikaya giden teknik direktör Bross sabahki çalışmaya katılmadı.Yarın 3 gün izin veriliyor.Trabzonspor deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı hazırlaklarını sürdürüyor.Bordo Mavili ekibin bugün yaptığı çalışmaya ülkesine giden Broos katılmadı. Bordo Ma

Hugo Broos idmana çıkmadı

Belçikaya giden teknik direktör Bross sabahki çalışmaya katılmadı.Yarın 3 gün izin veriliyor.

Trabzonspor deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı hazırlaklarını sürdürüyor.

Bordo Mavili ekibin bugün yaptığı çalışmaya ülkesine giden Broos katılmadı. Bordo Mavililer yardımcı antrenörü Metin Diyadın ve Turgut Kural nezaretinde Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yaklaşık bir buçuk saate yakın süren teknik taktik bir çalışma yaptı

Çalışmaya Milli takımlarda bulunan Gökhan, Ceyhun Cale ve Song ve Almanya'ya tedaviye giden kaptan Egemen ve ameliyat olan Zafer Yelen katılmazken, sakatlığı süren Yattara da çalışmayı salonda sürdürdü.

Boynu tutulan Umut ve dirseğinde sakatlık bulunan ve tedavisi süren Tolga takımdan ayrı olarak, doktor kontrolünde bir süre sahada düz koşu yaptıktan sonra salona gittiler.

Bordo mavililerde bugün yapılacak çalışmanın ardından futbolculara 3 gün izin verilecek.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler