Hollanda kampı tamamladı

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'nın Tegelen kasabasında gerçekleştiren Trabzonspor yurt dışındaki son antrenmanını tamamladı.SportCenter Irene'de gerçekleştirilen çalışmaya izin alan ve kamptan ayrılan Cale katılmadı. Murat ise takımdan ayrı düz koşu y

Hollanda kampı tamamladı

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'nın Tegelen kasabasında gerçekleştiren Trabzonspor yurt dışındaki son antrenmanını tamamladı.

SportCenter Irene'de gerçekleştirilen çalışmaya izin alan ve kamptan ayrılan Cale katılmadı. Murat ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Oyunculara rejenerasyona yönelik bir program uygulandı. İdman öncesinde takımımızın kamp yaptığı Bilderberg Chaeteau Holtmühle Oteli personeli oyuncularımız ve teknik heyetimizle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca idman sonrasında da kampımızı takip eden basın mensupları Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'le birlikte objektiflere poz verdi. Kamp sonrası bugün Düsseldorf üzerinden Türkiye'ye gelecek olan takımımızda hazırlıklara 1 Ağustos pazar akşamı yeniden başlanacak. 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler