Hiddink: Eksikleri tamamlayacağız

2012 Avrupa Şampiyonası Elemelerinde Belçika ile oynayacağı maç için Hollanda'da kampa giren A Milli Takım'da teknik direktör Guus Hiddink basın karşısına çıktı..Bildiğiniz gibi maçtan önce daha iyi çalışma imkanı yakalamak için buraya erken geldik, çalış

Hiddink: Eksikleri tamamlayacağız

2012 Avrupa Şampiyonası Elemelerinde Belçika ile oynayacağı maç için Hollanda'da kampa giren A Milli Takım'da teknik direktör Guus Hiddink basın karşısına çıktı..

Bildiğiniz gibi maçtan önce daha iyi çalışma imkanı yakalamak için buraya erken geldik, çalışmalarımızı burada yapacağız. Biliyorsunuz ki lig sonrası oyuncular mental ve fiziksek olarak yıpranmış oluyorlar, bunun geri kazanımı için bir kamp düzenledik. Burada 7-8 oyuncumuz var ve bazıları takımlarında oynayamıyorlardı. Bu bir hafta içinde eksikleri tamamlayıp hazır olacağız. Dün kampa başladık ve 1 Haziran’a kadar burada sürdürüp, 1 Haziran’da Brüksel’e geçip geri kalan çalışmalarımızı orada yapacağız”.

-"EKSİKLERİN DURUMU NET DEĞİL"-

“Takımla birlikte olan Hamit, Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz’un sakatlık durumu vardı. Bu oyunculara bakacağız ve maça kadar oynayıp oynamayacaklarını göreceğiz”.

-"BURAK İYİ BİR FUTBOLCU"-

"Benim Burak’la ilgili söyleyeceğim şey kararlılık. Modern, çalışkan futbolcu tanımının bir örneği, ve yetenekli. Avusturya maçında kaçırdığı bir gol vardı ama bu onun nasıl bir oyuncu olduğunun gösteresi. Bu günlerde çok göremeyeceğiniz bir oyuncu. Atağa geçerken risk alan, takıma güç veren, ayrıca iyi bir profesyonel, idmanlardan şikayet etmeyen, iyi bir futbolcu.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor