Herkese 1 Zokora'ya 1050

Trabzonspor'da Fildişili yıldız Didier Zokora'ya gördüğü kırmızı karttan sonra verilen 3 maçlık ağır cezaya taraftardan göndermeli cevap.Trabzonspor taraftarı herşeyi tam ölçüp biçip ve ona göre gayet güzel bir yazı hazırlayıp TFF'ye gönderme yaptı ve bu

Herkese 1 Zokora'ya 1050

Trabzonspor'da Fildişili yıldız Didier Zokora'ya gördüğü kırmızı karttan sonra verilen 3 maçlık ağır cezaya taraftardan göndermeli cevap.

Trabzonspor taraftarı herşeyi tam ölçüp biçip ve ona göre gayet güzel bir yazı hazırlayıp TFF'ye gönderme yaptı ve bu gönderme de sosyal paylaşım sitelerine bu sabah düşmesine rağmen paylaşım rekoru kırıyor.

TFF'nin her seferinde Trabzonspor'u hunharca cezalarıyla cezalandırmasına ateş püsküren bordo-mavili taraftar Fenerbahçe maçı öncesi verilen bu cezayı da çok manidar buldu.

Trabzonspor'da Kulüp Genel Sekreteri Hasan Yener de, yaptığı açıklamada, "Disiplin kurulunun Zokora'ya vermiş olduğu 3 maçlık ceza, bizde tam bir hayal kırıklığı yarattı. Bu çifte standart değil de ne?'' açıklamasında bulundu.

İşte o paylaşımlardan sadece biri:

"PFDK'ya 3 futbolcu sevk edilmiş. Elmander, Alex ve Zokora
PFDK: "Size 11'er soru soracağım, cezaları ona göre vereceğim" demiş.
Alex'e sormuş:
-Titanik kaç yılında battı?
Alex cevap vermiş:
... 1912
PFDK ona 1 maç ceza vermiş. Sonra Elmander'e dönmüş:
- Titanik'te kaç kişi öldü. Elmander cevaplamış:
- 1050
-Tamam demiş, senin cezan da 1 maç.
Sonra, Zokora'ya dönmüş:
- Say bakalım isimlerini...
"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor