Hem üç hem de güç oldu

A Milli Futbol Takımımız, Euro 2010 Grup Elemeleri A Grubu'nda ilk maçta deplasmanda Kazakistan'ı rahat geçtikten sonra İstanbul'da ağırladığı Belçika'yı da 3-2 yenerek grupta 2'de 2 yaptı.Ay-Yıldızlılarımız'ın oldukça tutuk başladığı karşılaşmaya Belçika

Hem üç hem de güç oldu

A Milli Futbol Takımımız, Euro 2010 Grup Elemeleri A Grubu'nda ilk maçta deplasmanda Kazakistan'ı rahat geçtikten sonra İstanbul'da ağırladığı Belçika'yı da 3-2 yenerek grupta 2'de 2 yaptı.

Ay-Yıldızlılarımız'ın oldukça tutuk başladığı karşılaşmaya Belçika oyuna hakim bir görüntü çizdi. İlk 45 dakika boyunca sadece Arda ve Tuncay ile pozisyon bulmaya çalışan A Milliler karşısında tam saha presle başlayan Belçika oyunu domine etti. 

Çok adamla Ay-Yıldızlılarımız'ın üzerine giden Belçika, 27. dakikada Van Buyten'in attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 

İkinci yarıya Selçuk-Semih değişikliği ile başlayan Milliler, bunun meyvesini çabuk aldı ve 48. dakikada Hamit attığı golle durumu 1-1'e getirdi. 

Ay-Yıldızlılarımız'ın ikinci yarıya fırtına gibi başlamasıyla neye uğradığını şaşıran Belçika'da 64. dakikada Kompany, Hamit'e yaptığı sert hareket nedeniyle ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 

A Milliler, 67. dakikada Semih'in attığı golle 1-0 geriden geldiği maçta 2-1 öne geçti.  Ancak Milliler, 69. dakikada kaleci Onur'un büyük hatası sonucu Van Buyten'in attığı golle durumu 2-2'ye getirdi. 

Son dakikalarda rakibin 10 kişi olmasının avantajını iyi kullanan Ay-Yıldızlılar, 78. dakikada Arda'nın attığı golle durumu 3-2'ye getirdi ve Kazakistan'dan sonra Belçika'yı da devirerek A Grubu'nda 2'de 2 yaptı ve puanını 6'ya çıkardı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler