Hamzaoğlu: Trabzonspor Maçına Hazırız

Spor Toto Süper Lig takımlarından  Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, 9 Şubat Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacakları maça hazır olduklarını bildirdi.Hamzaoğlu, Yılmaz Atabarut Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecil

Hamzaoğlu: Trabzonspor Maçına Hazırız

Spor Toto Süper Lig takımlarından  Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, 9 Şubat Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacakları maça hazır olduklarını bildirdi.

Hamzaoğlu, Yılmaz Atabarut Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçından üç puan ile ayrılmak istediklerini belirtti.

Bilal Kısa'nın Trabzonspor karşısında oynamasının zor olduğunu dile getiren Hamzaoğlu, "Sonko, bugün takımla çalışmalara başlayacak. Sakatlığı devam eden İsmail Konuk ise takımla çalışmalara önümüzdeki hafta başlayacak. Ufak tefek problemleri olan arkadaşlarımız dışında takım olarak Trabzonspor maçına hazırız" diye konuştu.

Öte yandan, Akhisar Belediyespor, yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından akşam Trabzon'a hareket edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor