Halil'in abisi Madrid'de dertli!

Trabzonsporlu Halil Altıntop'un Real Madrid'de forma giyen ağabeyi Hamit Altıntop'un başı İspanyol Medyasıyla dertte.İspanyol medyası Real Madrid'e bu sezon transfer olan iki Türk futbolcuyu rahat bırakmıyor. Uzun süredir sakatlıkları sebebiyle kadroya gi

Halil'in abisi Madrid'de dertli!

Trabzonsporlu Halil Altıntop'un Real Madrid'de forma giyen ağabeyi Hamit Altıntop'un başı İspanyol Medyasıyla dertte.

İspanyol medyası Real Madrid'e bu sezon transfer olan iki Türk futbolcuyu rahat bırakmıyor. Uzun süredir sakatlıkları sebebiyle kadroya giremeyen Nuri Şahin ve Hamit Altıntop'u hedefe oturtan İspanyol medyası milli oyuncularımız aleyhine haberler yapmayı sürdürüyor.

Sport gazetesi, "Türk fiyaskosu" başlığını attığı haberde Nuri ve Hamit'in bir türlü iyileşmemesine dikkat çekip, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun transfer politikasını eleştirdiler.

Geçtiğimiz günlerde de farklı İspanyol gazeteleri özellikle Nuri Şahin'in uzayan sakatlık sürecine dikkat çeken haberler yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor