Halilhodzic'ten yeni sistem

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek için harekete geçti.Milli takımda oyuncusu ve Onur dışında sakat futbolcu kalmaması nedeniyle ilk kez tam kadro çalışma fırsatı bulacak olan Boşnak Hoca bu ara

Halilhodzic'ten yeni sistem

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek için harekete geçti.

Milli takımda oyuncusu ve Onur dışında sakat futbolcu kalmaması nedeniyle ilk kez tam kadro çalışma fırsatı bulacak olan Boşnak Hoca bu arada özellikle gol sorununu çözmek için sistem geliştirerek oyunu Cardozo, Waris ve Constant üzerine kurmayı planlıyor.

Cardozo'nun istediği topları alabilmesi için yeni bir çalışma sistemi denemeye hazırlanan Halilhodzic son derece hızlı olan ama bunu rakip kaleye yüzünü dönük kullanamayan Waris'in de önüne istediği topları atılması oyun planında değişime gidecek.

Cardozo - Waris ikilisini ateşleme görevi de Constant'a verilirken Boşnak Teknik Adam  diğer golcü Yatabare'yi de bugün başlayacak idmanlarda özel olarak hazırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor