Halilhodzic'in planları tutmadı

Futblcularıyla birlikte çalışamadığı için milli takımların maçları yüzünden verilen arayı bir fırsat olarak gören Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic’in düşüncesi, eksik oyuncu sayısının fazlalılığı nedeniyle suya düştü.PLANLAR TUTMADIVahid Hal

Halilhodzic'in planları tutmadı

Futblcularıyla birlikte çalışamadığı için milli takımların maçları yüzünden verilen arayı bir fırsat olarak gören Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic’in düşüncesi, eksik oyuncu sayısının fazlalılığı nedeniyle suya düştü.

PLANLAR TUTMADI

Vahid Halilhodziç’in 15 günlük süre içinde özellikle takımını taktik ve kondisyon yönünden hazırlama planları, sakat ve milli takıma giden oyuncuların çokluğu sebebiyle gerçekleşmedi. Bordo mavili takmımın bu hafta yapılan 8 antrenmana bir çok oyuncu katılamadı.

17 FUTBOLCU ANTRENMANA KATILMADI

Bu sabah da teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanda tam 17 oyuncu yer alamadı. Sakatlıkları bulunan Onur, Papadopoulos ve Deniz, milli takım kamplarında olan Medjani, Belkalem, Waris, Yatabare ve Uğurcan çalışmaya katılmadı Aykut, Özer, Mustafa Yumlu, Sefa, Soner koşu yaptı, Salih, Constant, Yusuf ve Mustafa Akbaş salonda çalıştı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor