Halilhodzic’i dili yaktı

Trabzonspor’da teknik adam krizi sürerken Vahid Halilhodzic’i yaptığı açıklamalarla kendi dili yaktı.Sezon başında büyük umutlarla takımın başına getirilen ve yapılan transferlerle herkesin çok şey beklediği Boşnak teknik adam, yaptığı açıklamalarla her z

Halilhodzic’i dili yaktı

Trabzonspor’da teknik adam krizi sürerken Vahid Halilhodzic’i yaptığı açıklamalarla kendi dili yaktı.

Sezon başında büyük umutlarla takımın başına getirilen ve yapılan transferlerle herkesin çok şey beklediği Boşnak teknik adam, yaptığı açıklamalarla her zaman gündem oldu. Her fırsatta takımın hazır olmadığını ve süreye ihtiyacı olduğunu belirten tecrübeli teknik adam oyuncuları ve yönetimi eleştiren açıklamaları ile eleştirilerin odağı haline geldi.

Vahid Halilhodzic’i topun ağzına iten son olayın ise UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan Lokeren maçından önce yine oyuncuları ve yönetimi eleştiren açıklamaları olduğu öğrenildi. Trabzonspor yönetimi ile Vahid Halilhodzic'in arasını açan nedenin ise saha sonuçlarından çok Boşnak Teknik adamın dili olduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor