Halilhodzic bu sistemi uygulayamıyor

Trabzonspor'da Vahid Halilhodzic'in uygulamaya çalıştığı pas sistemi bir türlü işlemiyor.Avusturya'da yapılan hazırlık kampında oyuncularına dar alanda pas ve pres çalışmalarını ağırlıklı olarak yaptıran, antrenmanlarda ve maçlarda bol ve çabuk pasa dayal

Halilhodzic bu sistemi uygulayamıyor

Trabzonspor'da Vahid Halilhodzic'in uygulamaya çalıştığı pas sistemi bir türlü işlemiyor.

Avusturya'da yapılan hazırlık kampında oyuncularına dar alanda pas ve pres çalışmalarını ağırlıklı olarak yaptıran, antrenmanlarda ve maçlarda bol ve çabuk pasa dayalı bir oyun sistemini uygulatmaya çalışan Vahid Halilhodzic, bu sistemi, kadrodaki oyuncuların çokluğu nedeniyle kafasının karışması üzerine ve takıma katılan yeni isimlerin olmasıyla birlikte sekteye uğruyor.

Bol pasa dayalı sistemin futbolcuların birbirini tanıması ve uyumu üzerine kurulu olması nedeniyle özellikle gol pozisyonu oluşturmakta zorlanan bordo-mavililerin, bu sezon yaptığı hazırlık maçlarındaki görüntüsü, bunun bir işareti olarak görülüyor. Halilhodzic, Bursaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada ise ofansif anlamda peş peşe pas yapamamanın sıkıntısı yaşadıklarını dile getirmişti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler