Hakan takımda kalacak mı?

Spor Toto SÜper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan Trabzonspor'da yaptığı kurtarışlarla dikkat çeken kaleci Hakan Arıkan'ın takıma katılması için harekete geçti.Fenerbahçe maçında yaptığı kurtarışlarla devleşen başarılı file bekçi

Hakan takımda kalacak mı?

Spor Toto SÜper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan Trabzonspor'da yaptığı kurtarışlarla dikkat çeken kaleci Hakan Arıkan'ın takıma katılması için harekete geçti.

Fenerbahçe maçında yaptığı kurtarışlarla devleşen başarılı file bekçisini, teknik direktör Ersun Yanal ile başkan İbrahim Hacıosmanoğlu maçtan sonra özel olarak tebrik etti.

Bordo mavili takımada kaptan Onur'un ligin 4. haftasında sakatlanmasının ardından kaleye geçen Fatih Öztürk ile İbrahim Demir bekleneni verememişti. Ersun Yanal'ın tecrübeli bir kaleci istemesi üzerine Hakan Arıkan devre arasında Kayserispor'dan 550 bin euro'ya sezon sonuna kadar kiralandı. Yönetimin, kaleye geçtikten sonra Onur Kıvrak'ın boşluğunu dolduran Arıkan'la masaya oturarak, yeni ve daha iyi şartlı bir sözleşme teklif edeceği dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor