Hacıosmanoğlu transferde iddialı!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, beklenen transferlerin yapılacağı müjdesini verdi, "Herkesin beğeneceği isimleri takviye edeceğiz" dedi. Trabzonspor’da taraftarların transfer beklentisi her geçen gün artarken başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bu ko

Hacıosmanoğlu transferde iddialı!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, beklenen transferlerin yapılacağı müjdesini verdi, "Herkesin beğeneceği isimleri takviye edeceğiz" dedi. 

Trabzonspor’da taraftarların transfer beklentisi her geçen gün artarken başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bu konuda yoğun şekilde çalıştıklarını açıkladı. Güçlü bir kadro oluşturmak için çalıştıklarını belirten Hacıosmanoğlu, "Hocamızla koordineli bir şekilde transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Herkesin beğeneceği isimleri takviye edeceğiz. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağımızın sözünü verdik ve bu konuda gerekeni yapacağız. Önceliğimiz yerli transferleri bitirmekti. Şimdi yabancı transferine yoğunlaştık ve bu süreci de en kısa zamanda sonlandırmak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler