Hacıosmanoğlu hakkında flaş iddia!

Trabzonspor camiasının oldukça huzursuz olduğu bu günlerde bomba bir iddia ortaya atıldı. İbrahim Hacıosmanoğlu ile ilgili ortaya atılan bu iddia gündeme damga vurdu.Kuzey Ekspres gazetesinde yayınlanan habere göre Hacıosmanoğlu'nun kulüp adına alınan kre

Hacıosmanoğlu hakkında flaş iddia!

Trabzonspor camiasının oldukça huzursuz olduğu bu günlerde bomba bir iddia ortaya atıldı. İbrahim Hacıosmanoğlu ile ilgili ortaya atılan bu iddia gündeme damga vurdu.

Kuzey Ekspres gazetesinde yayınlanan habere göre Hacıosmanoğlu'nun kulüp adına alınan krediden kendi parasını tahsil ettiği öne sürüldü. Gazetenin ortaya attığı bu iddiaya İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ne yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

İşte gazetenin o çok konuşulacak iddiası;

"Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kendi adına alacak yazdırdığı paraları, Denizbank'tan alınan krediden tahsil ettiği iddiası gündeme damga vurdu. Kayınpederine ait daireleri satarak elde ettiği yaklaşık 1 Milyon Lira'nın yanı sıra, Hacıosmanoğlu'nun iddia ettiği üzere " Kulübe değil, kendisine güvenerek" Trabzonspor'a yaklaşık 6 Milyon Lira para veren iş adamları Ali Ağaoğlu ve Fatih Güner'in paralarını kendi üzerine "alacak" diye kaydettiren başkanın onca borç dururken banka kredisinden bu paraları gerçekten tahsil edip etmediği merak konusu oldu.

Bu arada," Trabzonspor'a yıldız futbolcu hediye edeceğim" dedikten sonra,bordo mavili kulübe verdiği parayı, Türkiye'nin en büyük markalarından biri olan Trabzonspor'a güvenmeyerek, Hacıosmanoğlu'na borç olarak veren Ağaoğlu'nun bu hareketi eleştiri konusu olmuştu."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor