Hacıosmanoğlu: Eğer temiz olsalardı...

Hacıosmanoğlu, "Geçen yılki tablodan sonra kimse Trabzon'u hesaba katmıyordu. Ama gücümüzü daha yolun başında gösterdik. Kalbimiz temiz olarak yola çıktık. Allah'ta bize yardım ediyor" dedi.Hacıosmanoğlu, "TFF o kadar adil ki, beni suçlu bulup ceza verdi!

Hacıosmanoğlu: Eğer temiz olsalardı...

Hacıosmanoğlu, "Geçen yılki tablodan sonra kimse Trabzon'u hesaba katmıyordu. Ama gücümüzü daha yolun başında gösterdik. Kalbimiz temiz olarak yola çıktık. Allah'ta bize yardım ediyor" dedi.

Hacıosmanoğlu, "TFF o kadar adil ki, beni suçlu bulup ceza verdi! O zaman bu adaleti şike içinde göstereceklerdir. Sonuçta hakeden cezasını çekmeli. O kupa er ya da geç Trabzon'a gelecek" dedi.

SUÇ VARSA CEZASI OLMALIYDI

F.Bahçe maçında kendisine yapılan saldırıya karşılık Federasyon'un kendisine ceza vermesine imalı bir yanıt veren Hacıosmanoğlu, "Demek ki Federasyon beni orada hatalı gördü. Adil oldukları için suç varsa, cezası olmalıydı. O zaman bu kadar adil kurumun şike sürecinde de adil bir yaklaşım ile suçlulara ceza vereceğini de bekleme hakkımızdır" dedi.

DAHA NERESİ 'SUÇLU' DİYECEK?

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un adalet yolunda yıllar bile geçse de mücadelesini sürdüreceğini ifade ederek, "Kimse bizi susturma ya da sindirme yollarına sapamaz. Biz adalet istiyoruz. CAS'ta bile onaylanan bir suç konusunda hala gereken yapılmamasını söylememiz neden insanları rahatsız ediyor. Eğer temiz olsalardı, aklanırlardı. Federasyon'un kurulları bile bu yöneticilere ceza vermedi mi? Bu kişiler mahkemece, UEFA ve CAS'ta da ceza almadılar mı?" diye sordu.

KALPLER TEMİZ OLUNCA

Hacıosmanoğlu, "Bu tabloda ne bekliyorlar. Kenarda sessizce beklemelerimizi istiyorlarsa, öyle bir başkan ve yönetim yok artık. Her yerde hakkımızı arayacağız" dedi.

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un geçen sezonki başarısız sonuçlarından sonra herkesin sezona böylesi bir başlangıç yapmalarını beklemediğini belirterek, "Tabiki bir anda yapı değişikliği olamazdı. Bir parça değişiklik yaptık. Mustafa hocanın da katkısıyla Trabzonspor lige iyi başladı. Kalbimiz temiz olduğu için yolumuz da açık oluyor. Allah'ta bize yardım ediyor kalbimiz temiz olduğu için" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor