Haber61'in ajandası

KURTULMUŞ DA FENERBAHÇE HAYRANI!AK Parti Genel  Başkan Yardımcısı Ordu’lu Prof.Dr.Numan Kurtulmuş Fenerbahçe hayranlığı her fırsatta dile getirmeye devam ediyor.Makedonya’ya yaptığı resmi gezi sırasında ülke gündemine dair açıklamalarda bulunan Numan Kurt

Haber61'in ajandası

KURTULMUŞ DA FENERBAHÇE HAYRANI!

AK Parti Genel  Başkan Yardımcısı Ordu’lu Prof.Dr.Numan Kurtulmuş Fenerbahçe hayranlığı her fırsatta dile getirmeye devam ediyor.Makedonya’ya yaptığı resmi gezi sırasında ülke gündemine dair açıklamalarda bulunan Numan Kurtulmuş burada da Fenerbahçe hayranlığını dile getirdi.

Kurtulmuş Fenerbahçeli olduğunu ifade ederek,takımda kimi beğeniyorsunuz sorusuna şu cevabı verdi:”Musa Show,Alvez iyi gününde olursa beğeniyorum.Emenike fizik gücü yüksek ama taraftarı bazen çıldırtıyor.Emre’nin yaşı ilerledi ama hala teknik düzeyde Türkiye’nin en iyilerinden”

SEVİNÇ VE AYDIN’IN İL BAŞKANLIĞI HESAPLARI

SEVİNÇ VE AYDIN’IN İL BAŞKANLIĞI HESAPLARI

Osman Necip Sevinç ve Ergin Aydın .İkisi de geçen dönem  Trabzon Belediye Başkan Yardımcığı görevinde bulundu.
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yeni döneminde görev verilmeyen bu noktada haksızlığa uğradıklarını dile getiren Sevinç ve Aydın’ın şu sıralar gündeminde önümüzdeki günlerde yapılacak AK Parti Trabzon İl Kongresi var.Osman Necip Sevinç sağlık sorunları el verdiği noktada il başkanlığı yarışında yer almak niyetinde.Bu yönde çalışmaları da var.Ekibi hazır bile. Ergin Aydın cephesinde ise hummalı bir çalışma söz konusu. AK Parti Trabzon İl Başkanlığına adaylığını kısa bir zaman sonra açıklamaya hazırlanan Aydın’ın hemen Büyükşehir Belediyesi binası karşısındaki ofisinde hummalı bir çalışma söz konusu.

ARSİN’İN HEM İL BAŞKANLIĞI HEM MİLLETVEKİLLİĞİ LOBİSİ

ARSİN’İN HEM İL BAŞKANLIĞI HEM MİLLETVEKİLLİĞİ LOBİSİ

Arsin Trabzon’un yeni haliyle doğrusu yüz akı konumunda.Sahilde gerçekleşen büyük değişim Arsin’e renk kattı yeni bir soluk kazandırdı.

Recep Tayyip Erdoğan Başbakanlığı döneminde Arsin’i örnek ilçe göstermişti.O başarının mimarı olan Arsin Belediye Başkanı Dr.Erdem Şen’in 2015 Genel seçimlerinde AK Parti Trabzon milletvekili adayı olma ihtimali ağırlık kazanmaya başladı.Şen’de milletvekili adaylığı noktasında açık kapı bırakıp “Trabzon’a vekil olarak hizmet etmek istiyorum” deyince Arsin lobisi atağa kalktı. Arsin’de hep parti teşkilatı hem de kamuoyu tek yürek olarak “Erdem Şen’i milletvekili adayı olarak görmek istiyoruz” noktasında girişimlere başladı bile. Bu arada Arsin’den bir başka önemli isim AK Parti Grup Başkanı Sait Gürsoy’da AK Parti Trabzon İl Başkanlığı için nabız tutuyor. Arsin hem İl Başkanlığı yarışında hem de Milletvekili sıralamasında önde olmak istiyor

TRABZON’DA HANGİ GAZETECİLER 2015’TE ŞANSINI DENEYEBİLİR?

TRABZON’DA HANGİ GAZETECİLER 2015’TE ŞANSINI DENEYEBİLİR?

Trabzon Basın camiası içinde 2015 Genel seçimlerinde Milletvekilliği hazırlığı yapan isimler var. Bu isimlerin başında Ahmet Sancak geliyor. Sancak’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptığı ziyaret ve röportajın perde arkasında siyaset niyeti var mı diye araştırdık.

Ankara’da CHP Genel Merkezi’nde Kılıçdaroğlu’nun makamında gerçekleşen bu ziyaretin arkasından bakalım ne çıkar? Ahmet Sancak’ın siyasete sıcak baktığını ve vekil adayı olma noktasında girişimlerinin olduğunu da hesaba katarsak sorunun cevabını bulmuş oluruz. Ahmet Sancak dışında 2015 Genel seçimlerinde Milletvekili olma şansını zorlayacak isimler arasında Hasan Kurt, Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu, Ergun Ata,Osman Diyadin ve Murat Taşkın gibi isimler var. Genel seçimler sonrası önümüzdeki dönem yerel yönetimlerde belediye başkan adayı olmak isteyen gazeteciler arasında ise Yusuf Turgut (Arsin), Turgut Özdemir (Maçka), Aydın Gelleci (Çarşıbaşı),Ali Öztürk(Gümüşhane), Ahmet Külekçi (Artvin), Yusuf Keskin(Maçka), Ulaş Özdemir (Gümüşhane) yer alıyor.

TRABZON’DA NE KADAR İŞSİZ VAR!

TRABZON’DA NE KADAR İŞSİZ VAR!

İş-aş-ekmek kavgası artık aslanın midesinde. İşsizlik hem ülkemizin hem dünyanın bir numaralı sorunu haline geldi. Türkiye İstatistik Kurumu(TÜİK) Temmuz dönemi işsizlik oranlarını açıkladı.

Temmuz’da işsizlik oranı yüzde 9.8 oldu. Bir başka deyişle çalışacak yaşta olan her 100 Türk’ten 10’u her 100 gençten 18’i işsiz. Toplam işsiz sayısı 2 milyon 687 bin oldu. Sezonluk ve geçici işçileri de hesaba katarsak işsiz sayısı 3 milyonu geçiyor. Bu seviye en son,tüm dünyanın krizde olduğu Ekim 2009’da görülmüştü.Trabzon’da  İş-Kur tarafından 2014 Ağustos ayı sonu itibarıyla 38 bin 955 kişiye iş bulma noktasında yönlendirme gerçekleşti. 2014 yılı Ağustos ayı itibarıyla Trabzon’da İş-Kur’a kayıtlı işsiz sayısı ise 25 bin 671 olarak tespit edildi. 2014 yılı Ağustos sonu itibarıyla 22’si kamu,9 bin 117’si özel sektör olmak üzere işverenlerden toplam 9 bin 139 açık işçi talebi alınmıştı.

MERKEZ PARTİ UMUDUN YENİ ADI OLACAK!

MERKEZ PARTİ UMUDUN YENİ ADI OLACAK!

Merkez Parti(MP) Genel Başkan Yardımcısı eski Trabzon Milletvekili İbrahim Çebi partinin her geçen gün daha güçlendiğini belirterek haber61.net’e şu açıklamayı yaptı: “Siyaset ve siyasetçilerin güvenin kaybettiği şu süreçte Merkez Parti halkımızın yeni umudu olacaktır” dedi.

Bu arada DSP, MHP, CHP, AKP ve Saadet Partisi Kadın kolları eski üyelerinden oluşan 67 kadın Merkez Partisi’ne katıldı. Partiye katılan kadınlar Genel Başkan Prof. Dr. Abdurrahim Karslı ve Genel Başkan Yardımcıları ile bir araya geldi. Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’ndan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Beyhan Demirhan’ın kadınları bir araya getirdiği toplantıda bir konuşma yapan Genel Başkan Karslı “İşte şimdi tam Merkez Parti olduk. Her fikirden, her görüşten kadınlar var aramızda. Biz parti olarak hepsinin ortasındayız. İlk hedefimiz memleketin bütünlüğü. Kadın kollarının gelişmesi ile büyüyeceğiz. İlkeler doğrultusunda birlikte hareket edeceğiz ve hukuki çerçeve içerisinde mücadelemizi vereceğiz” dedi.

ALKIŞLAR TRABZONLU AHMET’E..!

ALKIŞLAR TRABZONLU AHMET’E..!

Doktorlar, Şeytan Pabucu(film), Öyle Bir geçer Zaman ki, Yerden Yüksek, Bu kalp Seni Unutur mu, Benim İçin Üzülme dizilerinde gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Trabzonlu tiyatro sanatçısı Ahmet Varlı son olarak yer aldığı “Yılanların Öcü” dizisinde gösterdiği performansla büyük beğeni topluyor.

Dizi de Haceli karakterini canlandıran Ahmet Varlı’nın gösterdiği performans izleyenler tarafından tam not alırken Varlı’nın önümüzdeki dönem daha büyük projelerde başrolde olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Trabzonlu Ahmet Varlı gösterilen bu ilgiye karşı teşekkür ederek haber61.net ajandasına şu açıklamayı yaptı: ”Sanatımızla öne çıkmak ve emeğimizin karşılığının halkımız tarafından bilinmesi çok anlamlı.Bu beni ayrı motive ediyor, tüm Trabzon halkına aracılığınızla selamlarımı iletiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor