Haber61 Trabzon’un en güçlü seslerinden biridir

Haber61/Haber servisi - Bir süre önce Haber61 ailesine katılan gazeteci-yazar Levent Ustabaşı’na tebrik mesajları yağarken ziyaretçileri de oldu.Trabzonspor Basketbol Kulübü’nü birinci lige çıkaran Başkan Mehmet Yiğit Alp ve ekibi geçtiğimiz günlerde Habe

Haber61 Trabzon’un en güçlü seslerinden biridir

Haber61/Haber servisi - Bir süre önce Haber61 ailesine katılan gazeteci-yazar Levent Ustabaşı’na tebrik mesajları yağarken ziyaretçileri de oldu.

Trabzonspor Basketbol Kulübü’nü birinci lige çıkaran Başkan Mehmet Yiğit Alp ve ekibi geçtiğimiz günlerde Haber61’i ziyaret ederek Levent Ustabaşı’nı kutladı.

Yeni görevinde başarılar dileyen Alp, Haber61 İmtiyaz sahibimiz Tanju Akıncıoğlu’nu da yeni yayın dönemine güçlü girdikleri için tebrik ederken, “Haber61 her zaman Trabzon’un sesi olmuştur. Daha da güçlenmesi bizleri sevindirmiştir. Trabzon ve Trabzonspor camiasının böyle adımlara her zaman ihtiyacı olmuştur” dedi.

10711177_803631573064658_686517521_n.jpgİmtiyaz sahibimiz Akıncıoğlu da, “Haber61 her yeni sezon öncesi vizyonunu yeniler, takipçileri ve izleyicilerini memnun eder. Yeni projelerle Trabzon’un güçlü sesi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haber61 Genel Müdürü Ergun Hardaloğlu da eski Başkan Alp ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler ve, “Bu ekip her zaman Trabzon’un parçasıdır” dedi.

Alp ve ekibi ziyaret sonunda Haber61 medya merkezini inceledi, tv katında program çekimlerini izledi. Alp aynı zamanda yeni dizi projeleri olduğunun sinyalini verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor