Günün komedisi! Şikeciden şaibe iddiası

Türk futboluna şike ve şaibeyi sokan üstüne bir de yavuz hırsız rolüne giren Fenerbahçe'den şaibe iddası ortaya atıldı. Futbolcusu sahada küfürler savuran başkanı şikeden yargılanan taraftarı sahayı yakan Fenerbahçe'nin genel sekreteri Mahmut Uslu ligde ş

Günün komedisi! Şikeciden şaibe iddiası
Türk futboluna şike ve şaibeyi sokan üstüne bir de yavuz hırsız rolüne giren Fenerbahçe'den şaibe iddası ortaya atıldı. Futbolcusu sahada küfürler savuran başkanı şikeden yargılanan taraftarı sahayı yakan Fenerbahçe'nin genel sekreteri Mahmut Uslu ligde şaibe olduğunu söyledi.
 
"Şaibeli şeyler var" diyen F.Bahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, komedide absürte kaçarak bugüne kadar ceza almalarını önleyen ve kendilerini koruyup kollayan TFF'yi de suçladı.
 
İşte Uslu'nun o açıklaması;
 
"Koridorlarda bizim en önemli oyuncularımızdan bir tanesi, kalecimiz Volkan. Kalecimiz Volkan koridorda konuştu diye 4 maç ceza aldı. İki haftadır rakiplerimizin koridorlarında konuşmalar oluyor. Bunlar nedir ya? Şaibeli şeyler var. Bir konuşmalar var. Devre arasında geç çıkmalar var niçin, hepsinde kamera var. Federasyon niçin, kardeşim böyle böyle demez. Türkiye'de son 20-30 yıldır böyle rekabet yok. Biz eşitlik istiyoruz. Medyadan da bunu rica ediyoruz. Geç çıkmaları yansıtmazsanız yanlış olur."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor