Güney: Ayrılıklar üzücü ama...

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında Haber61 TV ekranlarına özel açıklamalarda bulundu.Lazio maçından alınan sonuç insanları moral motivasyon olarak iyi bir yere getirdiğini söyleyen Köksal Güney açıklamalarını şö

Güney: Ayrılıklar üzücü ama...

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında Haber61 TV ekranlarına özel açıklamalarda bulundu.

Lazio maçından alınan sonuç insanları moral motivasyon olarak iyi bir yere getirdiğini söyleyen Köksal Güney açıklamalarını şöyle sürdürdü;

“Birlik beraberlik içerisinde bir kongre oldu. Tabi ki karşıt görüşler olabilecek. Bir yönetim eleştirilmiyorsa orada biraz şüphelenmek lazım. Başarılı olduğu yerde hatalarda olabilir. Bu hatalarımızdan ders alacağız. Ufak tefek tartışmalı bir ortamda olsa birlik beraberlik içinde bir kongre geçirdik. İnşallah Trabzonspor’umuza hayırlı olur.

AYRILIKLAR ÜZÜCÜ AMA…

Bir insanın birlikte yola çıktığı grupta ayrılmaların olması üzücü bir olay. Birlikte yola çıkıyorsunuz, gönül birliği yapıyorsunuz ama ayrılmalar oluyor. Tabi ki bunu kimse istemez üzücü bir olay. Bazen olumsuzluklarda insanları kenetlendirir. Bir araya daha çok getirir. Tabi ki o insanlarında aramızda olmasını istedik. Bazen yol ayrımı oluyor. Birlikte gitmen mümkün olmuyor, kendi düşüncesi oluyor. Devam etmek istemiyor. Bunlar her yerde olabilecek şeyler. Bunların dışında sende bir camiaya söz vermişsin. Yönetim olarak seçilmişsin. Kurumun devam etmesi lazım. Büyük bir camiayı temsil ediyorsun. Hemen toparlanmak lazım. İşte böyle durumlarda hemen toparlanıp, olumsuz havayı atıp, kulübe hizmet etmek lazım.

SAHADA SONUÇLARI ALMAZSAN…

İşte biz bunu gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Alınan sonuçlar önemli birlik bütünlüğün sağlanmasında. Bu artık klasik oldu. Sen ne kadar tesis yaparsan yap, ne kadar kulübün borcunu aşağı çekersen çek, saha sonuçlarını almazsan bizim ülkemizde ayakta durmak zor oluyor. Çok şükür Allah’ın da yardımıyla, bizimde iyi niyetimizin verdiği sonuçla birlikte buralara geldik. Şunu söyleyeceğiz. Avrupa’da iyi ama ligde kötü. Ligde de bugün 23 puan aldık. Biliyorsunuz kaybettiğimiz şanssız puanlar var. Ama hep şunu söylüyoruz. Bu takım geçen sezon son 6 haftaya kadar ligden düşme korkusu yaşamış bir takım. Özgüveni bitmiş bir takımı alıp yeniden canlandırmak bunlar tabi ki çok uğraş gerektiriyor. Belirli bir zamana ihtiyacınız oluyor. Allaha şükür biz o zamanı iyi atlattığımızı düşünüyorum. Buradan devre arasına kadar olan süreci en az kayıpla atlatırsak taraftarlara da müjde vermek istiyoruz.

BAŞKANIMIZ TRANSFER KONUSUNDA SÖZ VERDİ

Başkanımız söz verdi. Özellikle forvet konusunda ve orta saha konusunda önemli yerlere teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda gerekli takviyeleri yapıp puan kaybını en aza indirerek olmamız gereken yere çıkacağımıza inanıyorum. Teknik direktörümüzün verdiği rapor doğrultusunda gerekli takviyeleri yapacağız. Trabzonspor büyük kulüp biz rakipten değil rakip bizden korksun diye söylemler var ama Danimarka ve Belçika takımları var onların çıkması bizim için daha hayırlı olur. Bu futboldur her şey olabilir. Ama şansa da ihtiyacımız var.

KURADA HANGİ TAKIMI İSTİYOR?

Trabzonspor büyük kulüp buraya kadar gelmişsek.  Tabi ki rakip fark etmez, biz rakipten değil rakip bizden korksun gibi söylemler olsa da, insanın tabi ki böyle müsabakalarda şansa da ihtiyacı var. Benim gönlümden açıkça söyleyeyim, bir Danimarka takımı var, o ya da bir Belçika takımı var onları çekmek geçiyor içimden. Gönlümden geçen yolumuza devam etme yolunda bu takımlar bana daha olumlu gibi geliyor. Bu futboldur hepsi gelebilir olabilir ama şansa da ihtiyacımız var. Biz tabi ki görevimizi yapacağız. Teknik ekip malzemecimize kadar, yönetim kurulumuzla birlikte elimizden geleni yapacağız. Ama şansa da ihtiyacımız var.”  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor