Güneş'ten futbolcularına uyarı!

Trabzonspor'un patronu Şenol Güneş, liderliğin ekstra yük getireceğini belirterek, "Artık işimiz daha zor, beklenti arttı. Herkes çelme takmaya çalışacak. Dikkatli olacaksınız" dedi.Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre; lider Trabzonspor'un teknik dire

Güneş'ten futbolcularına uyarı!

Trabzonspor'un patronu Şenol Güneş, liderliğin ekstra yük getireceğini belirterek, "Artık işimiz daha zor, beklenti arttı. Herkes çelme takmaya çalışacak. Dikkatli olacaksınız" dedi.

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre; lider Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, Bursaspor ile oynanacak kritik maç öncesi oyuncuları ile özel bir konuşma yaptı. Bursaspor'un son üç maçını gözlem altına alan Güneş, yeşil-beyazlı ekibin Şampiyonlar Ligi, Türkiye ligi ve kupada oynadığı maçları izletti. Rakibi çözen Güneş ligin zirvesinde olmanın sorumluluklarını oyuncularına tek tek anlattı. İşte Güneş'in takıma anlatıp altını çizdiği konular...

ÖZEL HAYATINIZA DİKKAT EDİN

1- Lider olmak yetmiyor, devam ettirmelisiniz.

2- Tüm gözler sizde. Kimse arkaya bakmaz, hep öndekine bakar. Siz de arkaya bakmadan yerinizi korumak için daha fazla efor sarf etmelisiniz.

3- Herkes her maç sizi bulunduğunuz yerden indirmek için mücadele edecek ve savaşacaktır. Bunun bilincinde olup inmemek için çalışmalısınız.

4- Unutmayın, taraftarın beklentisi arttı.

5- Hem rakip hem de hakemlerin üzerinizdeki dikkatleri daha fazla olacaktır. Aynı hassasiyetle mücadele etmelisiniz.

6- Özel izinlerinizde kendinizi bırakmayın. Ailenizin yanına gönderiyorum. Orada mutlaka idman yapın. Fizik olarak hep hazır olmalısınız.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor