Güneş'in en önemli silahı Halil!

Transferin yıldızlarından olan Halil Altıntop, antrenmanlardaki performansıyla büyük beğeni topluyor.Deneyimli golcü, Benfica maçında Şenol Güneş'in en önemli silahlarından olacak.Trabzonspor’un sezon başı yaptığı en önemli transferlerden biri Halil Altın

Güneş'in en önemli silahı Halil!

Transferin yıldızlarından olan Halil Altıntop, antrenmanlardaki performansıyla büyük beğeni topluyor.

Deneyimli golcü, Benfica maçında Şenol Güneş'in en önemli silahlarından olacak.

Trabzonspor’un sezon başı yaptığı en önemli transferlerden biri Halil Altıntop olmuştu. Deneyimli golcü, kısa sürede takıma uyum sağlarken, Hollanda kampında da açığı kapatmayı başardı.

Bordo-Mavili futbolcu, Trabzon’daki Benfica hazırlıklarında ise adeta yıldızlaştı. Hırslı ve istekli futboluyla dikkatleri üzerine çeken Halil Altıntop, attığı goller ve yaptığı asistlerle büyülüyor. Yarınki karşılaşmada hocası Şenol Güneş’in en büyük kozu olacağını kanıtlayan Halil Altıntop, Güneş’in her türlü kararına da saygılı olduğunun da altını çiziyor.

Çok iddialı bir ekip olduklarını belirten oyuncu, “Benfica maçıyla yatıp kalkıyoruz. İlk karşılaşmada avantajlı bir skor için gideceğiz Portekiz’e. Rakibimiz hakkında çok önemli analizler yapıldı, dersimizi iyi çalıştık. Tabi ki bundan sonrası sahada bizlere kalıyor” ifadelerini kullandı.

Rekabet çok büyük
Hücum hattındaki rekabetin de kaçınılmaz olduğuna dikkat çeken Halil Altıntop sözlerini şöyle tamamladı: Trabzonspor gibi bir takımda rekabet kaçınılmaz. Buraya gelen bunu göze alarak geliyor. İyi olan oynar, kötü olan bekler. Hocamızın adaletinden bir an olsun şüphe duymam.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler