Güneş Adrian ile görüştü!

Trabzonspor, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken gündemde ilk sıraya Polonya'nın Polonia Warsawa takımında forma giyen Adrian Mierjewski yükseldi.Teknik direktör Şenol Güneş'in Polonya Milli Takımı'nın perşembe akşamı Fransa ile oynadığı hazırl

Güneş Adrian ile görüştü!

Trabzonspor, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken gündemde ilk sıraya Polonya'nın Polonia Warsawa takımında forma giyen Adrian Mierjewski yükseldi.

Teknik direktör Şenol Güneş'in Polonya Milli Takımı'nın perşembe akşamı Fransa ile oynadığı hazırlık maçını izlediği, ardından Adrian Mierjewski ile görüştüğü öğrenildi. Güneş'in bu görüşmede Adrian'ı Trabzon'a gelmeye ikna ettiği belirtildi. Ancak futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Warsawa kulübü Adrian'ı satmaya pek sıcak bakmıyor.

Bu konudaki temasların sürdüğü öğrenilirken, Polonya basınına konuşan Adrian Mierjewski, "Pawel Brozek bana Trabzon'u çok övdü ve Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Geçtiğimiz sezonu da ikinci sırada bitirdiler. Ben gitmek istiyorum ama şu an için kulübüm bırakmıyor. Görüşmeler sürüyor" dedi.

Şenol Güneş'in ısrarla istediği Adrian Mierjewski transferinin gerçekleşmemesi durumunda ibrenin Sevilla da forma giyen Romaric'e döneceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor