Gümrükçüoğlu'ndan Trabzonspor'a kutlama

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bir yıllık aradan sonra tekrar Beko Basketbol Ligi’ne yükselen Trabzonspor Basketbol Takımı’nı yayınladığı mesajla kutladı.  Trabzon’un bir spor kenti olduğunu, bireysel ve takım sporlarında her zaman

Gümrükçüoğlu'ndan Trabzonspor'a  kutlama
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bir yıllık aradan sonra tekrar Beko Basketbol Ligi’ne yükselen Trabzonspor Basketbol Takımı’nı yayınladığı mesajla kutladı. 
 
Trabzon’un bir spor kenti olduğunu, bireysel ve takım sporlarında her zaman zirveye oynayacak potansiyele sahip olduğunu dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:
 
“Trabzonspor Basketbol Takımı uzun ve zor bir maratonun ardından Yeşil Giresun Belediyespor’u mağlup ederek hak ettiği ve ait olduğu yer olan Beko Basketbol ligine yükselme başarısı göstermiştir. Trabzon kenti sporun her alanında zirveye oynayacak ve bunun mücadelesini verebilecek seyirci, oyuncu, teknik adam ve yönetici potansiyeline sahiptir.
 
Bu itibarla Beko Basketbol Ligi’ne yükselme başarılı gösteren Trabzonspor Basketbol Takımımızın başka Başkanı Mehmet Yiğit Alp ve yönetimini, Başantrenör Hasan Özmeriç ile yardımcılarını, sahada alın terlerini son damlasına kadar akıtan oyuncularımızı ve onlara her zaman destek veren Trabzonspor taraftarlarımızı tebrik ediyor, önümüzdeki yıl Beko Basketbol Ligi’nde de başarılı olarak tüm camiamızı mutlu edeceklerine inanıyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor